Спосіб виробництва пастоподібного кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 117260)
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Пастоподібний напівфабрикат для пюреподібних перших страв, який виконує структуро формуючу функцію.
Pasta-like semi-finished product for puree-shaped first courses, which performs a structurally-shaping function.
Опис
Ключові слова
кулінарний пастоподібний напівфабрикат, cooked pastry semi-finished product, перші страви, first courses, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 117260 UA, МПК A23L 1/39 (2006.01) Спосіб виробництва пастоподібного кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / Пушка О. С., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 12902 ; заявл. 19.12.2016 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12.