Спосіб виробництва пастоподібного кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв (Деклараційний патент на корисну модель № 117260)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пастоподібний напівфабрикат для пюреподібних перших страв, який виконує структуро формуючу функцію.
Pasta-like semi-finished product for puree-shaped first courses, which performs a structurally-shaping function.
Опис
Ключові слова
кулінарний пастоподібний напівфабрикат, cooked pastry semi-finished product, перші страви, first courses, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 117260 UA, МПК A23L 1/39 (2006.01) Спосіб виробництва пастоподібного кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / Пушка О. С., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 12902 ; заявл. 19.12.2016 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12.