Дослідження використання квасолі та люпину для корпусу коекструзійних продуктів
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі обґрунтована можливість використання і встановлене оптимальне дозування квасолі та люпину для підвищення харчової та біологічної цінності. In the work, the possibility of using and establishing the optimal measuring of beans and lupine for increasing food and biological value.
Опис
Ключові слова
екструзія, амінокислотний склад, квасоля, люпин, коекструзія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, extrusion, amino acid composition, beans, lupine, co-extrusion
Бібліографічний опис
Мохно, К. А. Дослідження використання квасолі та люпину для корпусу коекструзійних продуктів/ К. А. Мохно, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 73-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 66.