Удосконалення технології продукту білкового зернистого

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

кисломолочного зернистого − шляхом розроблення складу і способу внесення молочних, молочно-рослинних та рослинних вершків для нормалізації і збагачення готового продукту. The technology of protein granular product - an analogue of cheese sour milk grains - has been improved by developing the composition and method of making milk, milk-vegetable and vegetable cream for normalization and enrichment of the finished product.

Опис

Ключові слова

сир зернистий, cottage cheese, харчова емульсія, food emulsion, молоковмісний продукт, milk-based product, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Устименко, І. М. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 8-9 жовтня 2015 р., м. Тернопіль : тези доповідей / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015. - С. 19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced