Масляний бісквітний напівфабрикат «Феєрія» (Патент на корисну модель № 111338)

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Масляний бісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, яйця курячі. Додатково містить клітковину яблучну та клітковину какао, олію зародків пшениці та олію рижієву, емульгатор. Olive biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sand, eggs chicken Additionally contains apple and fiber cocoa, wheat germ oil and oil rizhiev, emulsifier.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, flour confectionery, харчування, food, напівфабрикати, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 111338 UA, МПК (2016.01) A21D 2/00. Масляний бісквітний напівфабрикат «Феєрія» / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, Г. М. Тельна; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201604085; заяв. 14.04.2016; опубл. 10.11.2016; Бюл. № 21, 2016 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced