The investigation of technological and functional properties of bamboo dietary fibre
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The functional and technological properties of bamboo fiber as a prospective fortificant of plant origin were investigated.
Опис
Ключові слова
харчові волокна, волокна бамбука, функціональний інгредієнт, функціонально-технологічні властивості, пищевые волокна, волокна бамбука, функциональный ингредиент, функционально-технологические свойства, dietary fibre, bamboo fibre, functional ingredient, functional and technological properties, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Rudyk, V. The investigation of technological and functional properties of bamboo dietary fibre / V. Rudyk, O. Tyshchenko // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Кривий Ріг : Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. – С. 38.