The investigation of technological and functional properties of bamboo dietary fibre

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The functional and technological properties of bamboo fiber as a prospective fortificant of plant origin were investigated.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, волокна бамбука, функціональний інгредієнт, функціонально-технологічні властивості, пищевые волокна, волокна бамбука, функциональный ингредиент, функционально-технологические свойства, dietary fibre, bamboo fibre, functional ingredient, functional and technological properties, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Rudyk, V. The investigation of technological and functional properties of bamboo dietary fibre / V. Rudyk, O. Tyshchenko // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Кривий Ріг : Видавець ФОП Чернявський Д. О., 2016. – С. 38.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced