Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на корисну модель № 120153)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад низькокалорійного десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач -глюкозно-фруктозний сироп. Додатково містить сироватку молочну, пюре з калини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, sweetener - glucose-fructose syrup. Аdditionally contains milk serum, iburnum puree.

Опис

Ключові слова

яблучне пюре, apple puree, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, пюре з калини, iburnum puree, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 120153 UA МПК A23L 21/10 (2016.01). Склад низькокалорійного десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кравчук Н. М., Маліневська О. О.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2017 03873; заявл. 19.04.2017; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20, 2017 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced