Фондан (Патент на корисну модель № 114807)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Фондан спеціального призначення, що містить яйця курячі, цукор білий, масло, який відрізняється тим, що як масло містить какао – масло, додатково містить модифікований крохмаль PRECISA® Bake GF, молоко цільне згущене, порошки з цедри цитрусових та ефір лимонної кислоти. Fondan for special purpose, containing eggs, sugar, butter, that specially containing as fat the cocoa-butter, and also modified starch PRECISA® Bake GF, condensed milk, powders from citrus peel and citric acid ester.

Опис

Ключові слова

поверхнево активні речовини, гарячі солодкі страви, фондан, целіакія, surface active agents, celiac disease, hot sweet dishes, fondant, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 114807, МПК A23G 3/00 (2017.01). Фондан / Гавриш А. В., Іщенко Т. І., Нєміріч О. В., Ткачук Ю. М., Дудкіна О. О. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2016 08233 ; заяв. 26.07.201 6; опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced