Солодкі десерти без цукру - це можливо
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Широке розмаїття сучасних видів сировини дозволяє приготувати солодкі страви різної калорійності, зі збалансованим вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і вдало сполучити їх з іншими стравами меню відповідно до вимог раціонального харчування.
A wide variety of modern types of raw materials allows you to cook sweet dishes of different calories, with a balanced content of proteins, fats, carbohydrates, vitamins and successfully combine them with other menu items in accordance with the requirements of rational nutrition.
Опис
Ключові слова
десерти, desserts, харчування, food, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Польовик, В. В. Солодкі десерти без цукру - це можливо / В. В. Польовик, Я. Ю. Бендас, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р., м. Київ. – К. :НУХТ, 2016. – Ч. 3. – 505 с.