Солодкі десерти без цукру - це можливо

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Широке розмаїття сучасних видів сировини дозволяє приготувати солодкі страви різної калорійності, зі збалансованим вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і вдало сполучити їх з іншими стравами меню відповідно до вимог раціонального харчування. A wide variety of modern types of raw materials allows you to cook sweet dishes of different calories, with a balanced content of proteins, fats, carbohydrates, vitamins and successfully combine them with other menu items in accordance with the requirements of rational nutrition.

Опис

Ключові слова

десерти, desserts, харчування, food, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Польовик, В. В. Солодкі десерти без цукру - це можливо / В. В. Польовик, Я. Ю. Бендас, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р., м. Київ. – К. :НУХТ, 2016. – Ч. 3. – 505 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced