Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дана характеристика молочної сироватки. Охарактеризовані екологічні проблеми, пов’язані з її скидом у природні водойми. Запропоновані способи утилізації. The characteristics of whey. Characterized еcological problems related to its discharge into natural water bodies. The ways of recycling.

Опис

Ключові слова

молочна сироватка, екологічні проблеми, метанова ферментація, напої, whey, environmental issues, methane fermentation, drinks, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Семенова, О. І. Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі / О. І. Семенова, М. М. Самсоненко, Д. А. Леонтьєва // Экология : Промышленная экология и медицина труда. - 2012.