Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дана характеристика молочної сироватки. Охарактеризовані екологічні проблеми, пов’язані з її скидом у природні водойми. Запропоновані способи утилізації.
The characteristics of whey. Characterized еcological problems related to its discharge into natural water bodies. The ways of recycling.
Опис
Ключові слова
молочна сироватка, екологічні проблеми, метанова ферментація, напої, whey, environmental issues, methane fermentation, drinks, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Семенова, О. І. Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі / О. І. Семенова, М. М. Самсоненко, Д. А. Леонтьєва // Экология : Промышленная экология и медицина труда. - 2012.