Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дана характеристика молочної сироватки. Охарактеризовані екологічні проблеми, пов’язані з її скидом у природні водойми. Запропоновані способи утилізації.
The characteristics of whey. Characterized еcological problems related to its discharge into natural water bodies. The ways of recycling.
Опис
Ключові слова
молочна сироватка, екологічні проблеми, метанова ферментація, напої, whey, environmental issues, methane fermentation, drinks, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Семенова, О. І. Перспективне використання сироватки як вторинного матеріального ресурсу молокопереробної галузі / О. І. Семенова, М. М. Самсоненко, Д. А. Леонтьєва // Экология : Промышленная экология и медицина труда. - 2012.