Обґрунтування вибору екстракту шипшини та соку вишні для створення мармеладу з антиоксидантними властивостями
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання екстракту шипшини та соку вишні у виробництві мармеладу дозволить збагатити продукт антиоксидантами, підвищити вміст корисних речовин, а також повністю виключити з рецептури мармеладних виробів синтетичні барвники, смакоароматичні речовини та консерванти. Using the extract of rose hips and juice of cherry in the production of marmalade will enrich the product with antioxidants, increase the content of the nutrients, and also completely exclude synthetic dyes, aromatics and preservatives from the formula of marmalade products.
Опис
Ключові слова
шипшина, вишня, мармелад, антиоксидантні властивості, rose hip, cherry, marmalade, antioxidant properties, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Баглай, О. Обґрунтування вибору екстракту шипшини та соку вишні для створення мармеладу з антиоксидантними властивостями / О. Баглай, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - Ч. 1. – С. 24.