Mechanical and chemical processes during the development of cryogenic technology of nanopowders from topinamdur with prebiotic properties
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Mechanical and chemical processes during the development of cryogenic technology of nanopowders from topinamdur with prebiotic properties.
Опис
Ключові слова
крiогенні технології, cryogenic technology, пребіотики, prebiotics, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Mechanical and chemical processes during the development of cryogenic technology of nanopowders from topinamdur with prebiotic properties / A. Galinska, A. Bessarab, V. Pogarska and other // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food : book of abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. - P. 173.