Удосконалення методу моніторингу критичної контрольної точки мікробіологічного аналізу води в процесі виробництва напою лимонад

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метод моніторингу критичної контрольної точки є важливою складовою системи менедменту безпечності харчової продукції на виробництві лимонаду. The method of monitoring the critical control point is an important component of the food safety management system in the production of lemonade.

Опис

Ключові слова

лимонад, критична контрольня точка, мікробіологічний фактор, виробництво, lemonade, critical control point, microbiological factor, production, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Кальніченко, К. І. Удосконалення методу моніторингу критичної контрольної точки мікробіологічного аналізу води в процесі виробництва напою лимонад / К. І. Кальніченко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 130–131.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced