Розроблення процедури для управління аварійними ситуаціями на молокопереробних підприємствах
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована схема заходів управління аварійними ситуаціями на молочному підприємстві для своєчасного реагуванняю.
The proposed scheme of emergency management arrangements at a dairy enterprise for timely response.
Опис
Ключові слова
молоко, виробництво, аварійні ситуації, milk, production, emergency situations, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Литвин, Д. О. Розроблення процедури для управління аварійними ситуаціями на молокопереробних підприємствах / Д. О. Литвин, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 60–61.