Розробка технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Найбільш ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння.
The most effective method of food preservation today is dry. However, this method is also the most expensive.
Опис
Ключові слова
крохмаль, картопля, сушений продукт, напівфабрикат, якість, starch, potatoes, dried product, semi-finished, product quality, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бессараб, О. С. Розробка технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі / О. С. Бессараб, М. Г. Писарєв, Г. М. Бандуренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2017. – Т. 23, № 6 – С. 207–212.