Розробка технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Найбільш ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння. The most effective method of food preservation today is dry. However, this method is also the most expensive.

Опис

Ключові слова

крохмаль, картопля, сушений продукт, напівфабрикат, якість, starch, potatoes, dried product, semi-finished, product quality, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бессараб, О. С. Розробка технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі / О. С. Бессараб, М. Г. Писарєв, Г. М. Бандуренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2017. – Т. 23, № 6 – С. 207–212.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced