Для чого фільтрують пиво
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета фільтрації пива полягає у збереженні його зовнішнього вигляду та смакових властивостей у довгостроковій перспективі. У статті наведені види фільтрування, дозування фільтрувальних матеріалів, контроль процесу фільтрації. The purpose of filtering beer is to preserve it appearance and flavor properties in long term. The article presents the types of filtration, dosing of filter materials, control of the filtration process.
Опис
Ключові слова
фільтрування, дозування фільтрувальних матеріалів, filtering, dosing of filter materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Королюк, К. Для чого фільтрують пиво / К. Королюк, Я. Боярчук, В. Попова // Пиво. Технології та Інновації. – 2017. - №3 (7) - С. 104-106.