Реструктурована шинка (Патент на корисну модель № 93199)

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дана рецептура дозволить отримати продукт з високими органолептичними показниками та підвищить вихід готового продукту. Технічний результат полягає в отриманні продукту, який збалансований за амінокислотним та жирокислотним складом; підвищенні біологічної і харчової цінності продукту. This formulation will allow you to get a product with high organoleptic characteristics and increase the output of the finished product.The technical result is to obtain a product that is balanced by the amino acid and fatty acid composition; increasing the biological and nutritional value of the product.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, рецептура, м’ясна сировина, органолептичні показники, харчова цінність, recipe, мeat raw materials, organoleptic parameters, nutritional value

Бібліографічний опис

Патент 93199 UA, МПК А23L 1/313 (2006.01) Реструктурована шинка / Кишенько І. І., Мазун А. М., Тарадай Р. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201403020, заявлено 25.03.2014 ;опубліковано 25.09.2014, Бюл. №18, 2014.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced