Реструктурована шинка (Патент на корисну модель № 93199)
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дана рецептура дозволить отримати продукт з високими органолептичними показниками та підвищить вихід готового продукту. Технічний результат полягає в отриманні продукту, який збалансований за амінокислотним та жирокислотним складом; підвищенні біологічної і харчової цінності продукту.
This formulation will allow you to get a product with high organoleptic characteristics and increase the output of the finished product.The technical result is to obtain a product that is balanced by the amino acid and fatty acid composition; increasing the biological and nutritional value of the product.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, рецептура, м’ясна сировина, органолептичні показники, харчова цінність, recipe, мeat raw materials, organoleptic parameters, nutritional value
Бібліографічний опис
Патент 93199 UA, МПК А23L 1/313 (2006.01) Реструктурована шинка / Кишенько І. І., Мазун А. М., Тарадай Р. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201403020, заявлено 25.03.2014 ;опубліковано 25.09.2014, Бюл. №18, 2014.