Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті представлені результати теоретичних та експериментальних досліджень безпечності використання продуктів переробки бобових в процесі приготування хлібобулочних виробів. Проведено визначення активності інгібіторів протеолітичних ферментів – трипсину та хемотрипсину в борошні та солодах люпину, гороху та готових виробах з добавками цих продуктів.
The article presents the results of theoretical and experimental studies concerning safety using of lupin products in bakery product production. The activity of proteolytic enzyme inhibitors such as trypsin and hemotrypsin of lupin malt, pea malt and finished products with the addition of these products has been determined.
Опис
Ключові слова
білий люпин, солод люпину, хлібобулочні вироби, white lupin, lupin malt, bakery products, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Головченко, О. В. Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів / О. В. Головченко, Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 11. - С. 57-60.