М’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора (Патент на корисну модель № 121750)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

М'ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить суху молочну сироватку, м'ясо кролів охолоджене, а також глобін крові Vepro 95 HV. Meat cut broth using cryoprotectant includes meat cutlet pork, bread made from wheat flour, bread crumble pan, salt dish, ground black pepper, fresh onion bulb. Additionally contains dry whey, chilled meat of rabbits, as well as the blood globin Vepro 95 HV.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, харчова промисловість, кріопротектор, напівфабрикат білковий, препарат, food іndustry, cryoprotectant, semi-finished product, protein medication

Бібліографічний опис

Патент 121750 UA, МПК А23L 13/00 (2017.01) М’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора / Кишенько І. І., Тимченко О. А., Скочко О. І. ; заявник Національний університет харчових технологій/ - № u 201707193, заявлено 10.07.2017 ; опубліковано 11.12.2017, Бюл. №23, 2017.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced