Обґрунтування терміну зберігання кисломолочних продуктів з прянощами

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Додавання прянощів, їх композицій та екстрактів прянощів до кисломолочної основи дозволяє урізноманітнити смакові характеристики та розширити асортимент пастоподібних кисломолочних продуктів. Використання природніх рослинних компонентів сприятиме підвищенню біологічної цінності продуктів та сприятиме продовженню терміну зберігання. Add spices, their compositions and spice extracts to Sour-milk basis allows to diversify taste and expand assortment of paste-like dairy products. Use of natural plant components will increase the biological value of products and will help extend the shelf life.

Опис

Ключові слова

композиції прянощів, spice compositions, кисломолочні пасти, sour milk paste, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ющенко, Н. М. Обґрунтування терміну зберігання кисломолочних продуктів з прянощами / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2015 р. : матеріали конференції. – К., 2015. – Ч. 1. – С. 308.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced