Композиція виготовлення хлібів м'ясних ( Патент на корисну модель № 85612 )
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція виготовлення хлібів м'ясних, що включають яловичину, свинину, сало, крохмаль картопляний, яйця курячі, грибну сировину, яка відрізняється тим, що як грибну сировину використовують печериці бланшовані, та додатково містить борошно вищого сорту, нітрит натрію, коріандр, сіль, цукор, суміш петрушки та кропу.
A composition for making meat loaves, including beef, pork, fat, potato starch, chicken eggs, and mushroom raw materials, characterized in that blended mushrooms are used as mushroom raw materials, and additionally contains high-grade flour, sodium nitrite, coriander, salt, sugar, a mixture of parsley and dill.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м’ясний хліб, грибна сировина, meat loaves, mushroom raw material
Бібліографічний опис
Патент № 85612 UA МПК A 23L 1/00 (2013.01) A23L 1/31 (2006.01) Композиція виготовлення хлібів м'ясних / Пешук Л. В., Гащук О. І., Воронцов, М. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 2013 06746 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. №22, 2013 р.