Реструктуровані шинкові вироби високої біологічної цінності
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В результаті виконаних досліджень було вивчено і розроблено композиційний склад реструктурованої шинки з оптимізованим хімічним складом і підвищеною біологічною цінністю.
As a result of the performed research, the composition composition of the restored ham with an optimized chemical composition and high biological value was studied and developed.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, рецептура шинки, харчова цінність, амінокислотний склад, ham mix, nutritional value, amino acid composition
Бібліографічний опис
Лопушняк, А. М. Реструктуровані шинкові вироби високої біологічної цінності / А. М. Лопушняк, І. І. Кишенько // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : ІV міжнародна науково-практична конференція. – К. : НУБіП, 2014. - С. 109-110.