Вивчення перерозподілу форм зв’язків вологи у помадній масі, збагаченій порошком із банану

Вантажиться...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Помадна маса (ПМ) – це оздоблювальний напівфабрикат, отриманий в результаті кристалізації сахарози з пересичених цукрово-патокових розчинів. Помада складається з трьох фаз – твердої, рідкої та газоподібної. Тверда фаза являє собою дрібні кристали сахарози, рідка фаза представлена міжкристалічним цукрово-патоковим розчином, а газоподібна – бульбашками повітря, якими насичується ПМ під час збивання. Залежно від хімічного складу ПМ, співвідношень рецептурних інгридієнтів із різними типами зв’язків та їх здатністю до кристалоутворення формуються фізичні властивості даного напівфабрикату. Lipstick (PM) is a finishing semi-finished product obtained by crystallization of sucrose from supersaturated sugar solutions. Lipstick consists of three phases - solid, liquid and gaseous. The solid phase is a small sucrose crystal, the liquid phase is represented by an intercrystal sugar solution, and the gaseous air bubbles, which are saturated with PM during whipping. Depending on the chemical composition of the PM, the ratios of prescription ingredients with different types of bonds and their ability to crystallize, the physical properties of this semifinished product are formed.

Description

Citation

Янчик, М. В. Вивчення перерозподілу форм зв’язків вологи у помадній масі, збагаченій порошком із банана / М. В. Янчик, О. П. Янчик, О. М. Вашека / Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів IХ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса, 2016. – С. 81-82.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By