М'ясо-рослинний січений напівфабрикат "натуральний" ( Патент на корисну модель № 121749 )

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Введення борошна льону менше 2 % призводить до недосягнення бажаного ефекту збагачення омега-3 та омега-6 поліненасиченими жирними кислотами, додавання більше 4 % призводить до погіршення структурних властивостей продукту та органолептичних показників. 40 Перед внесенням у продукт проводять гідратацію сухої композиції борошна (1:5). The introduction of flaxseed less than 2% leads to failure to achieve the desired effectenrichment of omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids, addition of more than 4%leads to deterioration of the structural properties of the product and organoleptic parameters.40 Before applying the product, hydrate the dry flour composition (1: 5).

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, напівфабрикат, борошно, semi-finished product, flour

Бібліографічний опис

Патент UA 121749 U, МПК A23L 13/00 (2017.01) М'ясо-рослинний січений напівфабрикат "натуральний" / Є. О. Котляр, О. А. Топчій, Т. Ю. Гончаренко, В. Ю. Яровий ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2017 07192 ; заявл. 10.07.2017; опубл. 10.12.2017, Бюл. № 23, 2017 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced