Інтенсифікація процесу екстракції чаю зеленого

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

кафедра технології консервування В роботі представлено результати дослідженнь впливу мікрохвиль на вихід екстракту чаю зеленого за вмістом сухих речовин і переходу екстрактивних речовин. The paper presents the results of studies of the effect of microwaves on the yield of tea green extract on the content of solids and the transition of extractive substances.

Опис

Ключові слова

чай, екстракція, поле НВЧ, tea, extraction, microwave field, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Рубанка, К. В. Інтенсифікація процесу екстракції чаю зеленого / К. В. Рубанка, І. Дудченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13 квітня — К. : НУХТ, 2016. — Ч. 1. — С. 266.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced