Інтенсифікація процесу екстракції чаю зеленого
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
кафедра технології консервування
В роботі представлено результати дослідженнь впливу мікрохвиль на вихід екстракту чаю зеленого за вмістом сухих речовин і переходу екстрактивних речовин.
The paper presents the results of studies of the effect of microwaves on the yield of tea green extract on the content of solids and the transition of extractive substances.
Опис
Ключові слова
чай, екстракція, поле НВЧ, tea, extraction, microwave field, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Рубанка, К. В. Інтенсифікація процесу екстракції чаю зеленого / К. В. Рубанка, І. Дудченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13 квітня — К. : НУХТ, 2016. — Ч. 1. — С. 266.