Технологічні аспекти виробництва морозива з прянощами
Дата
2018
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено композиції прянощів для їх використання у складі рецептур молочного морозива. Досліджено раціональні технологічні режими екстрагування прянощів. Встановлено вплив екстрактів прянощів на якісні показники морозива. Spice compositions for use in the formulation of milk ice cream have been developed. The rational technological regimes of extracting spices are investigated. The effect of spice extracts on the qualitative parameters of ice cream is established.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice cream, екстракти, extracts, прянощі, spices, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Сапіга, В. Технологічні аспекти виробництва морозива з прянощами / В. Сапіга // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 25-26 квіт., 2018 р., м. Львів. – Львів : ЛНУВМБ, 2018. – С. 130-131.