Технологічні аспекти виробництва морозива з прянощами

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено композиції прянощів для їх використання у складі рецептур молочного морозива. Досліджено раціональні технологічні режими екстрагування прянощів. Встановлено вплив екстрактів прянощів на якісні показники морозива. Spice compositions for use in the formulation of milk ice cream have been developed. The rational technological regimes of extracting spices are investigated. The effect of spice extracts on the qualitative parameters of ice cream is established.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, екстракти, extracts, прянощі, spices, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Сапіга, В. Технологічні аспекти виробництва морозива з прянощами / В. Сапіга // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 25-26 квіт., 2018 р., м. Львів. – Львів : ЛНУВМБ, 2018. – С. 130-131.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced