Застосування пряно-ароматичної рослинної сировини в технології виробництва чайних напоїв

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі представлено результати теоретичних досліджень хімічного складу та харчової цінності імбиру. Доведена можливість застосування імбиру в технології чайних напоїв.

Опис

Ключові слова

чай, імбир, чайні суміші, харчова цінність, имбирь, чайные смеси, пищевая ценность, tea, ginger, tea blends, nutritional value, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дубук, В. Застосування пряно-ароматичної рослинної сировини в технології виробництва чайних напоїв // В. Дубук, Ю. Москальчук, К. В. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 6 квітня — К. : НУХТ, 2017. — Ч. 1. — С. 276.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced