Перспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПК
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі досліджено переваги та перспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПК.
In this work the advantages and perspectives of the formation of food chain integration by food processing and processing industries of the agroindustrial complex are explored.
Опис
Ключові слова
інтеграція, продуктовий ланцюг, технологічний цикл, food chain, integration, process cycle, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Закревська, Л. М. Перспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПК / Л. М. Закревська // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІ Всеукраїнської наук.-практ. конф., 22-23 лист. 2017 р., м. Київ. — К. : НУХТ, 2017. — С. 125-126.