Заварний житньо-пшеничний хліб (Патент на корисну модель № 124189)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Заварний житньо-пшеничний хліб, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне 1-госорту, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонну харчову, цукор білий кристалічний, солод житній сухий ферментований, який відрізняється тим, що додатково використовується насіння чіа.

Опис

Ключові слова

насіння чіа, семена чиа, chia seeds, жирні кислоти, жирные кислоты, fatty acids, житньо-пшеничний хліб, ржано-пшеничный хлеб, rye-wheat bread, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Патент 124189 UA, МПК A21D 8/00, A21D 8/02 (2006.01), A23L 7/25 (2016.01) Заварний житньо-пшеничний хліб / Віеіра А. О., Усатюк С. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201710319 ; заявл. 26.10.2017 ; опубл. 26.03.2018, Бюл. № 6, 2018 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced