Використання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький»
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено використання харчових добавок у виробництві майонезу «Вінницький».
The use of food additives in the production of "Vinnytsia" mayonnaise was investigated.
Опис
Ключові слова
харчові добавки, майонез, технологічний ефект, food additives, mayonnaise, technological effect, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Кондратюк, О. С. Використання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький» / О. С. Кондратюк, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 225-226.