Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто сертифікації кондитерської продукції на відповідність стандарту IFS. Certification of confectionery products for compliance with IFS standard is considered.

Опис

Ключові слова

сертифікація, міжнародний стандарт, IFS Food, кондитерська продукція, certification, international standard, IFS Food, confectionery products, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Усатюк, С. І. Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції / С. І. Усатюк, О. Ю. Панченко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 87-88.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced