Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто сертифікації кондитерської продукції на відповідність стандарту IFS.
Certification of confectionery products for compliance with IFS standard is considered.
Опис
Ключові слова
сертифікація, міжнародний стандарт, IFS Food, кондитерська продукція, certification, international standard, IFS Food, confectionery products, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Усатюк, С. І. Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції / С. І. Усатюк, О. Ю. Панченко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 87-88.