Круп’яний кулінарний виріб (Патент на винахід № 114984)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Винахід стосується круп'яного кулінарного виробу, що містить крупу гречану, воду, яйця, сир кисломолочний, маргарин, сухарі пшеничні, сметану, причому виріб додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку та черемші, сіль та спеції. The invention relates to a cereal culinary product, comprising buckwheat, water, eggs, sour milk cheese, margarine, wheat crackers, sour cream, and the product further comprises a of protein-containing semi-products from the green mass of sugar beet and ramsons, salt and spices.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, кулінарний виріб, крупа гречана, білковмісні напівфабрикати, зелена маса, culinary product, buckwheat, proteinaceous half-products, plant green mass

Бібліографічний опис

Патент UA № 114984 МПК A23L 7/10, A23L 33/10 (2016.01) Круп’яний кулінарний виріб / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. - № а 2016 05465 ; заявл. 20.05.2016 ; опубл. 20.08.2017, Бюл. № 16.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced