Круп’яний кулінарний виріб (Патент на винахід № 114984)
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Винахід стосується круп'яного кулінарного виробу, що містить крупу гречану, воду, яйця, сир кисломолочний, маргарин, сухарі пшеничні, сметану, причому виріб додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку та черемші, сіль та спеції.
The invention relates to a cereal culinary product, comprising buckwheat, water, eggs, sour milk cheese, margarine, wheat crackers, sour cream, and the product further comprises a of protein-containing semi-products from the green mass of sugar beet and ramsons, salt and spices.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, кулінарний виріб, крупа гречана, білковмісні напівфабрикати, зелена маса, culinary product, buckwheat, proteinaceous half-products, plant green mass
Бібліографічний опис
Патент UA № 114984 МПК A23L 7/10, A23L 33/10 (2016.01) Круп’яний кулінарний виріб / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. - № а 2016 05465 ; заявл. 20.05.2016 ; опубл. 20.08.2017, Бюл. № 16.