Круп’яний кулінарний виріб (Патент на винахід № 114984)
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Винахід стосується круп'яного кулінарного виробу, що містить крупу гречану, воду, яйця, сир кисломолочний, маргарин, сухарі пшеничні, сметану, причому виріб додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку та черемші, сіль та спеції.
The invention relates to a cereal culinary product, comprising buckwheat, water, eggs, sour milk cheese, margarine, wheat crackers, sour cream, and the product further comprises a of protein-containing semi-products from the green mass of sugar beet and ramsons, salt and spices.
Description
Citation
Патент UA № 114984 МПК A23L 7/10, A23L 33/10 (2016.01) Круп’яний кулінарний виріб / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. - № а 2016 05465 ; заявл. 20.05.2016 ; опубл. 20.08.2017, Бюл. № 16.