Нові види напівфабрикатів на основі моркви
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено новий асортимент напівфабрикатів з моркви – концентрований сік та паста, які можуть використовуватись в якості поліфункціональних добавок та вітамінних наповнювачів
A new assortment of carrot semi-finished products - concentrated juice and paste that can be used as polyfunctional supplements and vitamin fillers is developed.
Опис
Ключові слова
морква, паста, пюре, сік, концентрування, каротин, carrot, paste, mashed potatoes, juice, concentration, carotene, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Нові види напівфабрикатів на основі моркви / Т. М. Левківська, Т. Г. Бандуренко, В. Крикун, О. Яременко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня. – К. : НУХТ, 2017. – С. 42-43.