Збереження свіжості хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано якість хлібобулочних виробів, збагачених клітковиною. Встановлено, що клітковина гороху та картоплі позитивно впливає на якість готових виробів. Досліджено вплив добавок на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення клітковини зменшує крихкуватість виробів в процесі зберігання. Показано, що в результаті використання клітковини гороху та картоплі підвищуються гідрофільні властивості м’якушки хліба, що сприяє збереженню свіжості готових виробів.

Опис

Ключові слова

хліб, клітковина гороху, клітковина картоплі, процес черствіння, хлеб, клетчатка гороха, клетчатка картофеля, процесс черствения, bread, peas cellulose, potato cellulose, staling process, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Збереження свіжості хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами / Т. А. Сильчук, Т. П. Голікова, М. І. Назар // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 8. – С. 53–55.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced