Розроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Викладено результати дослідження властивостей фруктових начинок на основі стабілізаційних систем з пектину і модифікованого крохмалю.
The results of research on the properties of fruit fillings on the basis of stabilization systems from pectin and modified starch are presented.
Опис
Ключові слова
фруктова начинка, пектин, модифікований крохмаль, борошняні вироби, fruit filling, pectin, modified starch, flour products, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Костенко, А. Розроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів / А. Костенко, О. Лисий, О. Грабовська // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали ХХІХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції : збірник наукових праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2017. ‒ Вип. 29. ‒ С. 601–606.