Розроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Викладено результати дослідження властивостей фруктових начинок на основі стабілізаційних систем з пектину і модифікованого крохмалю. The results of research on the properties of fruit fillings on the basis of stabilization systems from pectin and modified starch are presented.

Опис

Ключові слова

фруктова начинка, пектин, модифікований крохмаль, борошняні вироби, fruit filling, pectin, modified starch, flour products, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Костенко, А. Розроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів / А. Костенко, О. Лисий, О. Грабовська // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали ХХІХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції : збірник наукових праць. ‒ Переяслав-Хмельницький, 2017. ‒ Вип. 29. ‒ С. 601–606.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced