Нові ідеї в розробці класичних десертів

Ескіз

Дата

2017

Автори

Лисий, Олександр Віталійович
Грабовська, Олена Вячеславівна
Гірак, Богдан

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження використання екстракту каркаде в продуктах харчування. Investigation of the use of a cardboard extract in food.

Опис

Ключові слова

харчоконцентрати, кисіль, каркаде, concentrates, kissel, karkade, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Лисий, О. Нові ідеї в розробці класичних десертів / О. Лисий, О. Грабовська, Б. Гірак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 302.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced