Нові ідеї в розробці класичних десертів
Файли
Дата
2017
Автори
Лисий, Олександр Віталійович
Грабовська, Олена Вячеславівна
Гірак, Богдан
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження використання екстракту каркаде в продуктах харчування. Investigation of the use of a cardboard extract in food.
Опис
Ключові слова
харчоконцентрати, кисіль, каркаде, concentrates, kissel, karkade, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Лисий, О. Нові ідеї в розробці класичних десертів / О. Лисий, О. Грабовська, Б. Гірак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 302.