Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. Наведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. The results of investigations of the basic physical and chemical properties of swollen starch samples obtained by modifying native starch of various origin are presented.
Опис
Ключові слова
модифікований крохмаль, набухання, екструзія, реологія,, розчинність, вологоутримувальна здатність, modified starch, swelling, extrusion, geology, solubility, moisture retaining ability, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю / В. Я. Пічкур, О. В. Лисий, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Наукові праці ОНАХТ. – 2014. - Випуск 46, Том 2. — С. 148-151.