Розробка математичної моделі комплексної оцінки якості паст кисломолочних з прянощами
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована комп’ютерна програма дає можливість визначити і прогнозувати якість паст кисломолочних з прянощами, вироблених за різними рецептурами, на основі їх органолептичної оцінки та вмісту біологічно активних речовин шляхом побудови профілів якості та використання диференціальних рівнянь. The proposed computer program provides an opportunity to determine and predict the quality of dairy pastas with spices produced by different formulations based on their organoleptic evaluation and the content of biologically active substances by constructing quality profiles and using differential equations.
Опис
Ключові слова
математична модель, mathematical model, пасти кисломолочні, pastry dairy, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Розробка математичної моделі комплексної оцінки якості паст кисломолочних з прянощами / В. Гуць, Н. Ющенко, У. Кузьмик, О. Костенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 390.