Застосування натуральних компонентів з вологоутримуючими властивостями

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі термогравиметрічного аналізу здійснено порівняльний аналіз стану вологи в пасті кисломолочній з екстрактом сумаху та з використанням крупи гречаної несмаженої. Дані доводять ефективність використання крупи гречаної в якості вологоутримуючого компоненту в кількості 5,0 ... 6,0% від маси суміші. Таким чином, крупа гречана несмажена може використовуватись як альтернативний натуральний вологозв’язуючий компонент. Крім того, вищезазначена крупа є додатковим джерелом білку, вітамінів, макро- та мікроелементів.

Опис

Ключові слова

пасти кисломолочні, milk sour milk, структура, structure, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Застосування натуральних компонентів з вологоутримуючими властивостями / Н. Ющенко, У. Кузьмик, І. Миколів, А. Слободяник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 392.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced