Спосіб виробництва яблучних цукатів (патент на корисну модель № 103371)
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва яблучних цукатів включає миття, інспекцію, очищення, різання, бланшування, уварювання плодів до вмісту сухих речовин в сиропі 78 %, відділення сиропу, інспекцію, підсушування, глазурування, основне сушіння до вмісту сухих речовин 83 %, пакування. Основне сушіння здійснюється конвективно-терморадіаційним способом підведення енергії з імпульсним інфрачервоним випромінюванням при температурі теплоносія 40…90 °C, при питомому навантаженні 0,5…50 кг/м2, при густині теплового потоку від 1 до 4,7 кВт/м2.
The method of production of apple candied fruits includes washing, inspection, cleaning, cutting, blanching, adding fruit to the content of dry substances in syrup 78%, separation of syrup, inspection, drying, glazing, main drying to the dry matter content 83%, packaging. The main drying is carried out by the convective thermo-radiation method of supplying energy with pulsed infrared radiation at a temperature of the coolant 40 ... 90 °C, with a specific load of 0.5 ... 50 kg / m2, with a density of heat flow from 1 to 4.7 kW / m2.
Опис
Ключові слова
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування, яблучні цукати, виробництво, інфрачервоне випромінювання, основне сушіння, конвективно-терморадіаційний спосіб, органолептичні показники, apple candied fruit, production, infrared radiation, main drying, convective thermo-radiation method, organoleptic parameters
Бібліографічний опис
Патент U 103371 UA, МПК А23B 7/02 (2006.1) А23B 7/08 (2006.01) Спосіб виробництва яблучних цукатів (патент на корисну модель № 103371) / Малежик І. Ф., Дубковецький І. В., Бандуренко Г. М., Стрельченко Л. В. ; заявник НУХТ. – № u 201506572 ; заявл. 03.07.2015 ; опубл. 10.15.2015, Бюл. № 23, 2015 р.