Спосіб виробництва яблучних цукатів (патент на корисну модель № 103371)

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Спосіб виробництва яблучних цукатів включає миття, інспекцію, очищення, різання, бланшування, уварювання плодів до вмісту сухих речовин в сиропі 78 %, відділення сиропу, інспекцію, підсушування, глазурування, основне сушіння до вмісту сухих речовин 83 %, пакування. Основне сушіння здійснюється конвективно-терморадіаційним способом підведення енергії з імпульсним інфрачервоним випромінюванням при температурі теплоносія 40…90 °C, при питомому навантаженні 0,5…50 кг/м2, при густині теплового потоку від 1 до 4,7 кВт/м2. The method of production of apple candied fruits includes washing, inspection, cleaning, cutting, blanching, adding fruit to the content of dry substances in syrup 78%, separation of syrup, inspection, drying, glazing, main drying to the dry matter content 83%, packaging. The main drying is carried out by the convective thermo-radiation method of supplying energy with pulsed infrared radiation at a temperature of the coolant 40 ... 90 °C, with a specific load of 0.5 ... 50 kg / m2, with a density of heat flow from 1 to 4.7 kW / m2.

Description

Citation

Патент U 103371 UA, МПК А23B 7/02 (2006.1) А23B 7/08 (2006.01) Спосіб виробництва яблучних цукатів (патент на корисну модель № 103371) / Малежик І. Ф., Дубковецький І. В., Бандуренко Г. М., Стрельченко Л. В. ; заявник НУХТ. – № u 201506572 ; заявл. 03.07.2015 ; опубл. 10.15.2015, Бюл. № 23, 2015 р.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By