Дослідження впливу дубових бочок різних вікових та механічних характеристик на якість червоних витриманих вин
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є дослідження впливу на якість червоних витриманих вин тривалості їхньої витримки та механічні характеристики дубової тари: товщина та ступінь обжарювання клепки, розмір бочки її вікові характеристики та попереднє використання.
Целью работы является исследование влияния на качество красных выдержанных вин продолжительности их выдержки и механические характеристики дубовой тары: толщина и степень обжарки клепки, размер бочки ее возрастные характеристики и предварительное использование.
The aim of the work is to investigate the effect on the quality of the red seasoned wines of the duration of their exposure and the mechanical characteristics of the oak container: the thickness and degree of riveting of riveting, the size of the barrel, its age characteristics and the previous use.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, дубові вініфікатори, купажування, танінність, oak distillers, blending, tannicity
Бібліографічний опис
Ліщук, А. В. Дослідження впливу дубових бочок різних вікових та механічних характеристик на якість червоних витриманих вин / А. В. Ліщук, М. В. Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 262.