Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджів
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Метою роботи є дослідження інтенсивність бродіння, в залежності від концентрацій пивного сусла.
The purpose of the work is to study the fermentation intensity, depending on the concentrations of beer wort.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, інтенсивність бродіння, зброджування сусла, раси дріжджів, intensity of fermentation, fermentation of wort, race of yeast
Бібліографічний опис
Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджів / О. Ю. Руденко, А. В. Ковч, Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько, та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 266.