Кваліметрична оцінка раціонів харчування

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, quality, diet

Бібліографічний опис

Кваліметрична оцінка раціонів харчування / О. В. Кузьмін, Д. О. Клец, І. С. Черняков, Ю. В. Николайчук // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – № 10 (50), Т. 2. – С. 20-33.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced