Удосконалення технології алкогольної продукції

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольної продукції. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic beverages is investigated.

Description

Citation

Естрін, О. С. Удосконалення технології алкогольної продукції / О. С. Естрін, О. В. Кузьмін // Актуальные проблемы современной науки : сборник тезисов научных трудов XХVII Международной научно-практической конференции, 27 февраля 2018 г. - Москва-Астана-Харьков-Вена : Международный научный центр, 2018. – С. 28-31.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By