Методи оцінювання якості кулінарної продукції
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі розглянуто основні методи оцінювання якості кулінарної продукції.
The paper considers the main methods of assessing the quality of culinary products.
Опис
Ключові слова
оцінювання якості, кулінарна продукція, quality assessment, culinary products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Методи оцінювання якості кулінарної продукції / О. В. Кузьмін, Т. М. Губар // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 42-43.