Методика визначення комплексного показника якості дріжджів
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено методику визначення комплексної оцінки якості та ієрархічну структуру показників якості дріжджів.
We developed a methodology for determining the integrated quality assessment and a hierarchical structure of the yeast quality indicators.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологія, якість, комплексний показник, дріжджі, technology, quality, complex indicator, yeast
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Методика визначення комплексного показника якості дріжджів / О. В. Кузьмін, М. Я. Шулак, Н. Н. Романченко // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 3 (43). – С. 68-73.