Удосконалення технології алкогольних коктейлів в закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольних коктейлів. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic cocktails is investigated.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, водно-спиртовий настій, алкогольний коктейль, окисно-відновний потенціал, антиокислювальна здатність, water-alcohol infusion, alcoholic cocktail, redox, antioxidant ability

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Удосконалення технології алкогольних коктейлів в закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, О. С. Естрін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 3 (43). – С. 61-67.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced