Удосконалення технології алкогольних коктейлів в закладах ресторанного господарства
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольних коктейлів.
Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic cocktails is investigated.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, водно-спиртовий настій, алкогольний коктейль, окисно-відновний потенціал, антиокислювальна здатність, water-alcohol infusion, alcoholic cocktail, redox, antioxidant ability
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. Удосконалення технології алкогольних коктейлів в закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, О. С. Естрін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 3 (43). – С. 61-67.