Їстівна плівка та покриття, які утилізуються
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено їстівні плівки для кондитерських виробів за органолептичними, фізико-механічними показниками, ІЧ спектроскопії, зміною кристалічності крохмалю за допомогою рентгенофазового аналізу, види зв'язку вологи, активність води.
Edible films for confectionery products were studied on the basis of organoleptic, physical and mechanical parameters, infrared spectroscopy, changes of crystallinity of starch by means of X-ray diffraction analysis, types of moisture communication, water activity.
Опис
Ключові слова
їстівна плівка, покриття, edible film, edible coating, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Шульга, О. С. Їстівна плівка та покриття, які утилізуються / О. С. Шульга, А. І. Чорна //Винахідник та раціоналізатор. – 2017. – № 5. – С. 18-21