Їстівна плівка та покриття, які утилізуються

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено їстівні плівки для кондитерських виробів за органолептичними, фізико-механічними показниками, ІЧ спектроскопії, зміною кристалічності крохмалю за допомогою рентгенофазового аналізу, види зв'язку вологи, активність води. Edible films for confectionery products were studied on the basis of organoleptic, physical and mechanical parameters, infrared spectroscopy, changes of crystallinity of starch by means of X-ray diffraction analysis, types of moisture communication, water activity.

Опис

Ключові слова

їстівна плівка, покриття, edible film, edible coating, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шульга, О. С. Їстівна плівка та покриття, які утилізуються / О. С. Шульга, А. І. Чорна //Винахідник та раціоналізатор. – 2017. – № 5. – С. 18-21

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced