Ковбаси ліверні (Патент на корисну модель №91972)
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ковбаси ліверні, що містять субпродукти пташині варені, свинину жирну бланшовану, шкірку свинячу, цибулю ріпчасту свіжу, суміш спецій, сіль харчову, які відрізняються тим, що додатково містять легені варені, горіхи грецькі подрібнені, баклажани бланшовані, у наступному співвідношенні компонентів, %:
субпродукти пташині варені 33,6-39,3
свинина жирна бланшована 20-30
шкірка свиняча варена 6-10
цибуля ріпчаста свіжа 1,5-2,5
легені варені 13-17
горіхи грецькі подрібнені 3-5
баклажани бланшовані 6-9
сіль харчова 1,8-2,2
суміш спецій 1,1-2.
Liver sausages containing offal bird boiled, blanched pork fat, pork rind, fresh onion, spice mix, salt, characterized in further comprising a light cooked, chopped walnuts, blanched eggplant in the following component ratio,%
offal cooked bird 33,6-39,3
blanched pork fat 20-30
Cooked pork rind 6-10
fresh onions 1.5-2.5
lungs boiled 13-17
chopped walnuts 3-5
blanched eggplant 6-9
salt 1.8-2.2
1,1-2 spice mix.
Опис
Ключові слова
ковбаси ліверні, компоненти, субпродукти, liver sausages, components, sub-products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель №91972, МПК A22С 11 Ковбаси ліверні / Страшинський І. М., Пасічний В. М., Коваленко М. О., Гримайло І. О., Іжевська Д. А.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2014 01382 ; заявл. 12.02.2014 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. №14.