Визначення чистоти нормальної меляси при оптимізації переробки цукрових буряків різної якості

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показана необхідність визначення чистоти нормальної меляси для оптимізації переробки цукрових буряків різної якості. Робота кристалізаційного відділення заводу вважається задовільною, якщо різниця між чистотою заводської і нормальної меляси не перевищує 1,1%. Наведені методи аналізів для визначення чистоти нормальної меляси. It was shown necessity of standard molasses purity determination for optimization of processing of sugar beet of different quality. Operation of sugar house of a sugar factory is satisfactory if difference between purity of standard and factory molasses is less than 1.1%. Methods of analysis are presented for determination of standard molasses purity.

Опис

Ключові слова

нормальна меляса, в’язкість утфелю, чистота, сухі речовини, методи аналізів, standard molasses, massecuite viscosity, purity, dry substances, analysis methods

Бібліографічний опис

Скорик К.Д. Визначення чистоти нормальної меляси при оптимізації переробки цукрових буряків різної якості / К. Д. Скорик // Матеріали науково-технічного семінару «Качество сахарной свеклы урожая 2008 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы и повышения качества готовой продукции».- К.: АОЗТ «Кристалл», 2008.- С.48-50.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced