Вплив способу теплової обробки молочної сировини на якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені порівняльні дані про якісні показники твердих сичужних сирів в залежності від різних режимів теплової обробки молочної сировини. Comparative information is resulted about the high-quality indexes of hard runnet cheeses depending on the different modes of thermal treatment of suckling raw material.

Опис

Ключові слова

мікрофлора, теплова обробка, молочна сировина, якість, mikroflora, thermal treatment, suckling raw material, quality

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Вплив способу теплової обробки молочної сировини на якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. – 2003. – № 2. – С. 82–84.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced